Svadbene torte

svadbene torte

GALERIJA
Svečane torte

svecane torte

GALERIJA
Rođendanske torte

rodjendanske torte

GALERIJA
18-tirodjendan torte

18-tirodjendan

GALERIJA
Kolači

svecane torte

GALERIJA

O nama

Chocoland iz Niša je porodična radionica za izradu torti i kolača sa dugom tradicijom i vrhunskim kvalitetom izrade. Počeli smo 1999 godine sa ručnom proizvodnjom koja je u tom trenutku zadovoljavala potrebe grada i bliže okoline. Polako ali sigurno usavršavali smo se korak po korak, kako u samoj proizvodnji tako i u stručnim kadrovima. Sve to je dovelo do toga da Chocoland izađe na veće tržište i počne polako da ga osvaja.

Danas imamo modernu proizvodnju sa savremenim mašinama i pratećom opremom. Uporedo sa usavršavanjem trudili smo se da očuvamo tradiciju i kvalitet, uvodili nove ukuse i savremenu dekoraciju. Tržište se širilo, a već sada, sa sigurnošću možemo tvrditi da naše torte i kolači jesu ukras mnogih slavlja širom zemlje.


Trudimo se da našim ukusima probudimo nostalgiju na krsne slave, svadbe, rođendane, ispraćaje i sl. Retko ko može da nas prati. Nismo neskromni ako to kažemo. Potvrda ovih reči je naš proizvodni asortiman, naš kvalitet i naša uslužnost.

 • Imate posebnu zelju?

  Osim torti koje možete videti u nasim galerijama, postoji i mogućnost da nam posaljete vaš predlog za tortu u pogledu sastava, izgleda, ukrasa... ili da nam pošaljete sliku torte putem e-mail adrese chocolandsrbija@gmail.com. Biće nam zadovoljstvo da vam izadjemo u susret i ispunimo vaša očekivanja.

 • Kontakt

  Bete Vukanović 3, Minovo naselje(iznad Vrežinskog bazena)
  18000 Niš

  064/66-54-581

  064/32-73-465

  chocolandsrbija@gmail.com

 • Pratite nas na Facebook-u
  facebook